Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Οίκος Ανοχής Χορηγός Σε Ομάδα Της Λάρισας!


Μετά την ομάδα από τον Παλιόπυργο Τρικάλων που έσπασε τα ταμπού με χορηγό στην φανέλα γραφείο τελετών, άλλη μια ομάδα της Θεσσαλίας ξαφνιάζει καθώς επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής!

Δείτε το σκορ: Γιαγιάδες πόρνες υπολόγισαν με πόσους έχουν πάει!


Θα περίμενε κανείς ότι μια ιερόδουλη δεν θα καθόταν να υπολογίσει μιε πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί...




Ένα Κόλπο Για Να Τρώμε Λιγότερο!!


Οι ερευνητές βρήκαν ένα τέλειο κόλπο που μπορεί να βοηθήσει να σταματήσουμε το τσιμπολόγημα σε χρόνο μηδέν και μάλιστα χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό!

Πως είναι σήμερα η Μαίρη Σκόρδου του Big Brother;


Ήταν το 2001 όταν (και) στην Ελλάδα ήρθε το περιβόητο Big Brother με τους 12 παίκτες να μην έχουν ιδέα τι θα τους συμβεί όταν αποχωρήσουν από το παιχνίδι….

Δείτε το σκορ: Γιαγιάδες πόρνες υπολόγισαν με πόσους έχουν πάει!

Θα περίμενε κανείς ότι μια ιερόδουλη δεν θα καθόταν να υπολογίσει μιε πόσους άνδρες έχει συνευρεθεί...



Δεν ισχύει αυτό για δύο δίδυμες ηλικιωμένες αδελφές που εργάζονταν ως πόρνες και υπολόγισαν πως έχουν πάει με 335.000 πελάτες κατά την 50χρονη... πορεία τους στο πεζοδρόμιο.



Η Louise και η Martine (γνωστές ως Fokkens Twins) που έχουν πατήσει τα 70 αποφάσισαν να γράψουν ένα βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτουν πράγματα για τη ζωή τους και τη δουλειά τους στο Άμστερνταμ και έτσι επισκέφτηκαν το πρωινάδικο «Τhis Morning» για να μιλήσουν γι αυτό.


 newsbomb.gr

Η κρίση μείωσε τις γεννήσεις 20%


Κινδυνεύουμε να γίνουμε ένα έθνος γερόντων καθώς οι γεννήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους γυναικολόγοι σε ολη την Ελλάδα έχουν μειωθεί τουλάχιστον 15% με 20% τα δύο τελευταία χρόνια.

Φόροι - βάρη για οικογένειες με παιδιά


Εγραφαν-έσβηναν μέχρι την τελευταία στιγμή τη λίστα με τα μέτρα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν στο παρά πέντε νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, που πλήττουν τις οικογένειες με παιδιά και τους καταθέτες.

Ισόβια στο δολοφόνο του αρχιπυροσβέστη


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας τον νεαρό Αλβανό ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο πυροσβέστη Χρήστο Μαντά (φωτογραφία) στη διάρκεια της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου, το μεσημέρι του Σαββάτου, 30 Απριλίου 2011, στην Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ: Ελεύθερη πτώση από τα 380 μέτρα



Ο νεαρός Μαλαισιανός της φωτογραφίας, που πετά πάνω από την Κουάλα Λουμπούρ, έχει...

Είναι Κρητικός και μιλάει... 32 γλώσσες!


Πρόκειται για τον Ιωάννη Οικονόμου, ο οποίος είναι ο πιο πολύγλωσσος άνθρωπος στην Ευρώπη...

Μόλις με 1 ευρώ φουλάρουν τα ρεζερβουάρ των ΙΧ στη Βενεζουέλα!


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται είναι αληθινό!

Τι είχε πει ο γέροντας Παΐσιος για τη βλασφημία


Με αφορμή την υπόθεση του 27χρονου από την Εύβοια, ο οποίος δημιούργησε σελίδα στο Facebook με τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος» και κατηγορείται για κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την άποψη που είχε διατυπώσει ο ίδιος ο Γέροντας Παΐσιος για τη βλασφημία.

Η NASA κατέγραψε ήχους «εξωγήινων πουλιών»


Περίεργους ήχους από τη μακρινή μαγνητόσφαιρα της Γης κατέγραψε διαστημόπλοιο της NASA.

Περισσότερες θυσίες για να μείνουμε στην ευρωζώνη


Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη εφόσον κάνει θυσίες και της δοθεί βοήθεια από την Ευρώπη, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς.

Έλληνες ερευνητές κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου,αλλά.....



......το ανθελληνικό κράτος απαγορεύει την αξιοποίησή του!!!

Περιοχές της Αθήνας που κινδυνεύουν από λοιμώδη νοσήματα και επιδημίες


Για πρώτη φορά επιχειρήθηκε και ολοκληρώθηκε μια έρευνα – χαρτογράφηση της πόλης των Αθηνών και δημιουργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), ο υγειονομικός και επιδημιολογικός χάρτης της πρωτεύουσας. Διαβάστε σε ποιες περιοχές εμφανίζονται λοιμώδεις ασθένειες, σε ποιες περιοχές μπορεί να εκδηλωθούν επιδημίες, σε ποιες περιοχές υπάρχει ραγδαία εξάπλωση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Δημόσιος υπάλληλος πήγε για... φακελάκι και βρέθηκε με χειροπέδες!!


Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, O 58χρονος υπάλληλος Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που απαιτούσε χρηματικό ποσό, για να προωθήσει αίτημα πολίτη...

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ


Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα από το δικαστήριο της Κατερίνης ένας Αλβανός που είχε επιτεθεί σε τραυματιοφορέα του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης χθες το πρωί.

Μηχανή αναζήτησης για πορνό!


Μια νέα, καινοτόμος ιδέα η οποία θα λύσει (ή θα δέσει) τα χέρια των χρηστών του ίντερνετ, είναι έτοιμη να μπει στη ζωή μας.

«Έφυγε» η «κόρη του Μαυρογιαλούρου» Νίκη Λινάρδου


Την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε η ηθοποιός Νίκη Λινάρδου, ύστερα από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μάθε πως Αλβανοί στέλνουν ναρωτικά στην Ελλάδα!!


«Όργιο» παρανομίας αποδεικνύεται ότι γίνεται σε λεωφορεία που μεταφέρουν επιβάτες από την Αλβανία στην Ελλάδα. Μετά τις απανωτές συλλήψεις λαθρομεταναστών μέσα σε αυτά -στα Γιάννινα-, ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες των ελληνικών ΚΤΕΛ και κυρίως αυτές του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και του Προέδρου του Γρηγόρη Γκίκα, για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα δρομολόγια των συγκεκριμένων λεωφορείων, που είναι κυρίως αλβανικά.

Αυτά είναι τα καλύτερα… οπίσθια της Βραζιλίας!(Video)


Οι Βραζιλιάνες φημίζονται για τα οπίσθια τους, γι’ αυτό και στη Βραζιλία υπάρχει διαγωνισμός για τα κορυφαία οπίσθια που όλοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον!


Δείτε πως είναι η Κατερίνα Στικούδη.. αγουροξυπνημένη!


Φωτογραφία με το πώς είναι όταν ξυπνάει..

Το Google Maps ξεκινά τις καταδύσεις


Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να κάνουμε χρήση του Google Maps μόνο για μέρη που βρίσκονται πάνω από...

Τα 10 χειρότερα ραντεβού για έναν άνδρα


Έφτασε λοιπόν η μεγάλη στιγμή που τόσο καιρό περίμενες, θα βγεις επιτέλους ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σου! Όμως ξέχασες πως..

ΦΩΤΟ: Πριν γίνουν διάσημοι…


Ρίξτε μια ματιά σε παλιές φωτογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων για να δείτε πως ήταν πριν πέσουν όλα τα φώτα πάνω τους…

Φυλάκιση 8 μηνών σε χρυσαυγίτη για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού


Φυλάκιση 8 μηνών σε χρυσαυγίτη για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού.

ΒΙΝΤΕΟ: Ντράμερ πέθανε την ώρα της συναυλίας!


Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος ...

H πρώτη απαγόρευση του cybersex είναι γεγονός!


H πρώτη απαγόρευση του cybersex είναι γεγονός και συνοδεύεται, για οσους συλλαμβάνονται, με πρόστιμο 3.700 δολαρίων και ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Λεφτά με το τσουβάλι...η πρώην σύζυγος του Άκη!


Ένα βήμα πριν από τον ανακριτή η πρώην σύζυγος του Άκη... Στο στόχαστρο του ανακριτή φαίνεται να μπαίνει μετά τη Βίκυ Σταμάτη και η πρώτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

41χρονος βίασε και δολοφόνησε 29χρονη δημοσιογράφο


Η κοινωνία της Μελβούρνης είναι σοκαρισμένη από τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της 29χρονης Ιρλανδής δημοσιογράφου Τζιλ Μίαχ που εργαζόταν στο αυστραλιανό κρατικό ραδιοφώνου του ABC...

Περίεργες δονήσεις στα Χανιά


Πέντε δονήσεις οι οποίες δεν είναι σεισμικές καταγράφηκαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (από 20:30 έως 21:15) από τον σεισμογράφο του εργαστηρίου Γεωφυσικών και Φυσικών καταστροφών του ΤΕΙ Κρήτης.

Μήπως έχετε περίεργες αλεργίες...??


Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει για αλλεργίες στη γύρη των λουλουδιών, σε ξηρούς καρπούς ή και σε άλλα τρόφιμα. Υπάρχουν όμως και αυτοί (ευτυχώς λίγοι) που πάσχουν από αλλεργίες που δεν φανταζόμαστε.



Χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές γύρω απο το ισπανικό Κοινοβούλιο



Ζωσμένο από χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την λιτότητα αλλά και υπό την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης είναι την Τρίτη το Κοινοβούλιο στη Μαδρίτη.

Η τεχνολογία εκδικείται....


Μερικές φορές η τεχνολογία μας εκδικείται με τον χειρότερο δυνατό τρόπο....

ΒΙΝΤΕΟ: Σύζυγος Μιχαλολιάκου στο twitter: «Eπρεπε να τον βιάσουν...»


Το tweet της συζύγου του ΓΓ της Χρυσής Αυγής και βουλευτή της Β’ Αθήνας, Ελένης Ζαρούλια, έχει γίνει από τις 25/8. Αλλά βγήκε ξανά στον επιφάνεια του twitter εξαιτίας του Γέροντα Παστίτσιου.


ΒΙΝΤΕΟ: Σας θυμίζει κάτι από STAR TREK....?


Αυτή τη φορά, η πρωτοτυπία έχει να κάνει με την πιο περίεργη μορφή μπότοξ που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!



Πάσχει από ηπατίτιδα C η Angelina Jolie;


Σάλος έχει ξεσπάσει στο Hollywood από το πρωτοσέλιδο του National Enquirer που αναφέρει ότι η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C.. 

Σύντομα στον αέρα το Χρυσή Αυγή channel


Συζητήσεις με ιδιοκτήτες καναλιών κάνει το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση...

Γιατρός δεν αντιλήφθηκε εγκυμοσύνη


Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια καταδικάστηκε μια γυναικολόγος η οποία δεν αντιλήφθηκε ότι ασθενής της βρισκόταν σε ενδιαφέρουσα!

ΒΙΝΤΕΟ: Από άλλο πλανήτη....



Οι φήμες που ψιθυρίζουν εδώ και χρόνια είναι ότι μία...

ΦΩΤΟ: Η Όλγα Φαρμάκη χωρίς μακιγιάζ...


Θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα ομορφότερα κορίτσια της ελληνικής showbiz....Είναι όμως έτσι;

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του eshop.gr για φοροδιαφυγή ύψους 5,8 εκ.ευρώ!


Πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πέντε εταιρείες κατέληξε σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή,ύψους 5,8 εκ.ευρώ.

Κρατάει σε καταψύκτη το νεκρό 18χρονο γιο του γιατί δεν μπορεί να τον αποχωριστεί



Ένας συντετριμμένος πατέρας, δεν μπορεί εδω και 6 χρόνια να αποχωριστεί το νεκρό γιο του.

Παρίστανε τον αστυνομικό και έκλεβε πεζούς


Ενας 31χρονος, ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό και άρπαζε χρήματα από πεζούς, συνελήφθη στο Ηράκλειο...

Νέες πιέσεις από την τρόικα: Ζητεί 15.000 απολύσεις αντί για εφεδρεία



Πιέσεις από την τρόικα δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών κ. Πάνος Τσακλόγλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Euro Working Group (Eurogroup σε επίπεδο συνεργατών υπουργών Οικονομικών) στο οποίο συμμετείχε.

Θαυματουργό για τον καρκίνο το λεμόνι



Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

Τρως τα νύχια σου?Υπάρχει πρόβλημα….


Αν τρώς τα νύχια σου,καλύτερα να διαβάσεις αυτό το άρθρο που θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς…