Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Αποχώρησαν από τα Χανιά οι σταρ του Χόλιγουντ

Στα Χανιά βρίσκονταν μέχρι και σήμερα η Kirsten Dunst και ο Viggo Mortensen για τα γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν.


Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Patricia Highsmith «Τα δυο πρόσωπα του Ιανουαρίου», το οποίο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη. 

Αν και στην αρχή η Αρχαιολογική Υπηρεσία δεν επέτρεπε να γίνουν γυρίσματα στην Κνωσό, στο τέλος έδωσε το πράσινο φως και τα γυρίσματα προχωρήσανε κανονικά.  

Μάλιστα, αυτό αποτελεί μεγάλη διαφήμιση για την Κρήτη και οι πρωταγωνιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ομορφιές του τόπου.


Δεν είναι βέβαια μόνο η Αρχαιολογική Υπηρεσία που προσπάθησε να φρενάρει την παραγωγή. Πρόβλημα θα δημιουργούσαν και όλα τα καταστήματα κατά μήκος της προκυμαίας που έπρεπε να μείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.



Το Χόλιγουντ φυσικά δεν μασάει από κάτι τέτοια κι έτσι ξεπέρασε το κώλυμα πληρώνοντας κάθε ημέρα από 1.500 ευρώ το κάθε ένα κατάστημα. Με απλά μαθηματικά η παραγωγή πλήρωσε στα καταστήματα της πόλης ποσό που αγγίζει τα 900.000 ευρώ!


Πάντως ο Viggo Mortensen που στις 20 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 54 του χρόνια και η Kirsten Dunst έφτασαν και στην Αθήνα για γυρίσματα στην Ακρόπολη και στη Ρωμαϊκή Αγορά. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και στην Τουρκία. 

Πηγές: queen.gr - gossip-tv.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου